Oldal frissítése

Fila 38-036-002

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fila 38-036-002

A cég Fila világszerte gyártó sportszerek, ruházati cikkek, cipők, hanem a divat kiegészítők. A gyártó olasz gyökerei, így néz büszkélkedhet, különösen azok pontos feldolgozása és az egyszerűség, de mindig eredeti megjelenését, amely inspirálja sok sport- vagy egy szerető divat. Hodinky jsou skvělým doplňkem pro mnoho příležitostí!
Fila 38-036-002 burkolat anyaga rozsdamentes acél. A tárcsa van szerelve nagy számok és védi tartós ásványi üveg, amely képes kezelni a különböző ellenállni karcolások és horpadások. Nézze gyártó cég elhelyezze a fénypor elemek, így lesz tökéletes a rálátás idő még teljes sötétségben is. A nylon pánt teljes mértékben megfelel a kezét, és a kényelem minden helyzetben.
Funkció, amely bizonyára értékelni fogják a megfelelő időpontra kijelzőn 06:00. Az óra meghajtásáról egy megbízható quartz mozgása hajtott elemeket. A gyártó vízálló 3 ATM eléri. Élvezze az eredeti karóra stílus!

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Rendeltetés

Típus Uniszex

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO5481
Termékszám:  4897039714833

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10