Oldal frissítése

Fila 38-009-001

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fila 38-009-001

Modern Chronograph karóra különösen értékelni sportorientált nők. Jellemzőjük lenyűgöző design és precizitás feldolgozás. Ház és szíj anyaga rozsdamentes acél, amely büszkélkedhet nagyon jó ellenállás és magas fényű, és az egyik legnépszerűbb anyag gyártásához órák. Mindez előre meghatározza nézni a hosszú élet még a nehéz napi viselet.
Kerek tárcsa van szerelve tiszta indexek mutató óra, és van egy perc indexek. Természetesen kezek vannak ellátva lumineszcens elemekkel. A tárcsa védi ásványi üveg karcálló. A pontos idő biztosítja a megbízható Quartz óraszerkezet. Között a funkciók talál praktikus funkciók, mint például a stopper és dátum kijelző 03:00. A gyártó eléri vízálló 5 ATM.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO5464
Termékszám:  4897039713300

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15