Oldal frissítése

FESTINA 6854/1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FESTINA 6854/1

High-end elegáns sport órák a férfiak, akik többet várnak, mint egy tökéletes design. Emellett az első osztályú minőség és a magas ellenállás és megrendelés gyakorlatilag hasznos funkciókat.Ezek fel vannak szerelve egy kronográf stopper pontossággal 1,1 másodperc, és van egy Dater a harmadik helyen. Sőt, ezek el vannak látva ilyen tömítőelemek, amely ellenáll a magasabb víznyomás. Az óra mutatói, így nyugodtan megengedhet magának vízi szórakozást merülés maximális mélysége 8 méter. 

A gyártás szilárd perselyt és tolóerő karóra használunk rozsdamentes acél kiváló minőségű.Vigyázzatok azért, kivételes ellenállást karcolás és kopás. Dial borító ásványi óraüvegre, amely híres a kiváló optikai tulajdonságokkal. Minden érték, így nagyon könnyen olvasható minden körülmények között.

A domináns eleme a nagy rendezett a tárcsa két funkcionális subciferníky megtekintheti a futó stopper - kronográf. Hands vannak ellátva lumineszcens elemekkel. 

Órák szállítják díszdobozban Festina. 

   

A férfiak, akik többet akarnak

  • Férfi luxus karóra sportos elegáns design
  • Az összeg a felhasználható funkciók - stopper szár (1.1 mp, 30 perc), Dater
  • Kiváló anyagok - rozsdamentes acél, ásványi kémlelőüveg
  • Vízállóság 10 ATM - Úszáshoz, fürödtem
  • Egy acél talpcsapágy kampós csattal oldalnyitású

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO10275
Termékszám:  8430622662256
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20