Oldal frissítése

Festina 6842/2 férfi karóra

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Festina 6842/2 férfi karóra

A Festina Sport 6842/2 elegáns, precíz és  pontosan kidolgozott termék a Festina világmárkától. Az óra tokja és szíja acél, ezüst számlapján pedig két különleges kisebb számlap található, emellett funkciókban sem szenved hiányt: nem hiányzik a stopper és a tachométer sem, amely a sebességet méri. Tökéletes és különleges kiegészítő minden férfi számára, nem csak sportoláshoz, de mindennapi és alkalmi használatra is.  

Legfontosabb jellemzői

  • Fém férfi karóra
  • Ellenálló ásványi üveg
  • Elektronikus Quartz óraszerkezet 
  • Dátum és nap kijelzés
  • Acél tok és csat
  • Vízzáró 10 ATM-ig, búvár felszerelés nélkül

Minőség és funkció

Az óra elektronikus kvarc szerkezettel felszerelt, melyet elemek működtetnek. A számlapot ásványi üveg takarja, amely a szilikonnak köszönhetően keményebb és ellenállóbb. Az óra a nap és a dátum kijelzés mellett 1-100 másodperces stopperrel, valamint tachométerrel is felszerelt. A kisebb számlapok egyike méri a sebességet. Az óra 10 ATM vízállósággal bír, így akár úszáshoz és felszerelés nélküli búvárkodáshoz is használható.  

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 30,5 mm

Óramű

Szerkezet Quartz
Kód:  KHO9161
Termékszám:  8430622634703
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10