Oldal frissítése

Festina 6832/1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Festina 6832/1

Minőségi Watch magának mindig magára a figyelmet, így mindegyikük mellett a modern ember. A cég Festina bizonnyal az egyik legjobb és legismertebb gyártója a luxus órák és a termékek büszkélkedhet számos férfiak és nők világszerte. Festina órák vállalatok mindig gyártják a legfinomabb anyagok és azok minőségét és pontosságát feldolgozása inspirálja minden van.

legfontosabb jellemzői

  • ásványi üveg
  • Dater
  • Quartz óraszerkezet
  • tökéletes feldolgozás
  • karcsú kialakítás

A minőség és a megjelenés

Tyto elegantní hodinky jsou vyrobeny z kombinace jakostní leštěné a matné oceli. Megbújva ásványi üveg arca fehér. Idő reprezentáló óra és perc kezek, amely kiegészíti Dater. A menedzsment az analóg mutatók biztosítja precíziós kvarc szerkezet. Csatolva a csuklópánt biztosítja a kényelmes rozsdamentes acél. Nyilvánítva laboratóriumi vízálló 5 atm, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az órák alkalmasak zuhanyozás, és nem kell, hogy távolítsa el őket, ha kézmosás.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 33,3 mm

Óramű

Szerkezet Quartz
Kód:  KHO7608
Termékszám:  8590588179202

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20