Oldal frissítése

Festina 6831/1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Festina 6831/1

Klasszikus órák Festina, amely első pillantásra egy hagyományos és elegáns. Egy egyszerű kerek tárcsa és bőrszíj lesz ízléses kiegészítője minden férfi viselet vagy a társaság. Acél tok és a fekete pánt, amely a hagyományos, fényűzően hatású kombináció, ami határozottan nem árt, főleg ha egy egyszerű, elegáns karóra, ami után igényel mást, mint, hogy mutassa meg a pontos időt és a dátumot.

legfontosabb jellemzői

  • Klasszikus, elegáns kialakítás
  • Ellenálló ásványi üveg
  • Elektronikus Quartz óraszerkezet akkumulátor
  • Acél tok és bőrszíj
  • Vízzárása 3 ATM

Minőség és elegancia

Az óra fel van szerelve egy elektromos, elemmel működő borotva. Klasszikus kerek számlap szám alá rejtett az ásványi üveg, ami annak köszönhető, hogy keveredés kvarc keményebb és ellenállóbb. Együtt acél tok és bőrszíj kivitelezés alapját képezik ennek a modellnek. A kis ablak a számlapon kerül feltűnő Dater. Vízzárása 3 ATM azt jelenti, hogy az órákat védi a nedvességtől és az esőtől.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO7783
Termékszám:  6831/1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15