Oldal frissítése

FESTINA 6825/5

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FESTINA 6825/5

6825/5 számú modell a világhírű  Festina cég elegáns férfi karórája. Ennek a gyárnak a termékei igen magas minőséget, kifinomult és modern kialakítást képviselnek.  Az igazi svájci minőségű kvarcóra -szerkezet elemmel működik. A számlap fehér díszítésű, és a mutatók is jól áttekinthetőek, könnyű leolvasni a pontos időt. 

A számlapot egy csúcsminőségű, nagykeménységű kristályüveg védi. Maga az óra háza és a karkötő rész ("szíj") rozsdfamentes acélból készült, így nem kell azon aggódnia viselőjének, hogy a mindennapi használat során bármelyik is megsérülhet.   Az óra 5 atmoszféra nyomásig vízálló, így lehet vele úszni vagy búvárkodni egy méter mélységig.  Nagyon praktikus, hogy az óra a dátumot is kijelzi a harmadik óra mellett.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Szíj

Szíj anyaga Acél

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO6860
Termékszám:  8590588178564

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10