Oldal frissítése

FESTINA 16911/1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FESTINA 16911/1

Női divat elegáns Festina órák nem csak szép kiegészítője minden nő, de ők is nagyon praktikus. Vonzzák Önt az egyszerű, mégis látványos díszes ovális burkolat védi ellenálló ásványi üveg. Rose arany-bevonatú szalagot és a ház acélból bevonattal. Elegáns megjelenés kiegészíti ezüst számlap arany számok és mutatók helyett rózsaszín kezek, amelyek a felszínen ragyogó szép látni. A karóra vízálló 50 ° F, így velük akkor is úszni a károsodás veszélye nélkül.

Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns megjelenése és gyakorlati alkalmazása egy
  • Resistant ásványi üveg védi arcát
  • Vízzárósága színpadi 50, M
  • Minőségi aranyozott acél

A márka Festina

Festina karóra márka ben alakult Svájcban 1902-ben, köszönhetően a több mint egy évszázados története Festina gyárt kiváló minőségű órák. Ők nem csak design, hogy mindig a jelenlegi divatirányzatok, hanem közvetlenül az alkotó. Festina órák szinonimájává vált az elegancia, a megbízhatóság, a stílus és a spontán szellem és úgy vannak kialakítva, azok számára, akik értékelik a stílus és a kellemes esztétika.

copy blokkszerkesztés attribútumokvesz

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO10264
Termékszám:  8430622643255

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10