Oldal frissítése

FESTINA 16875/3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FESTINA 16875/3

A Festina férfi divatos óra nem csak minden férfi szép kiegészítője, hanem nagyon praktikus is. Lenyűgözi Önt az egyszerű és egyidejűleg elegáns designjával. A szíj és a burkolat is rozsdamentes acélból készültek. A fehér számlapot három sötétkék mutatóval ellenálló ásványi üveg védi. Az óra vízállósági szintje 50 M, így károsodás veszélye nélkül akár úszhat is benne.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyszerű kinézet és egyben praktikus hasznosítás is
  • A számlapot ellenálló ásványi üveg védi
  • Vízállósági szint 50 M
  • Minőségi rozsdamentes acél

A Festina márkáról

A Festina óra márka 1902-ben alakult Svájcban, és a több mint egy évszázados történetének köszönhetően a Festina kiváló minőségű órák gyártója. A designjuk, nemcsak hogy mindig a jelenlegi divatirányzatokat követi, hanem közvetlenül azok alkotója. A Festina órák az elegancia, a megbízhatóság, a stílus és a spontán szellem szinonimájává váltak, és mindazok számára készültek, akik értékelik a stílust és az esztétikát.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO10274
Termékszám:  8430622618659

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10