Oldal frissítése

Festina 16828/4

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Festina 16828/4

Sportos fém órák Festina Ők egy nagy mellett olyan modern ember.Kidolgozott számlap fekete, piros elemekkel és cselekmény nagyon fiatalos. Ez nagyszerű, hogy mentesítsék ezüst kéz és az indexek. Massive tok és karkötő rozsdamentes acélból és így garantálja a hosszú élettartamot az óra. Bár ezek az órák a sport sorozat, és tökéletesen alkalmas a mindennapi viselet.

legfontosabb jellemzői

  • Metal sport óra
  • Ellenálló ásványi üveg
  • Elektronikus Quartz óraszerkezet akkumulátor
  • Ház és karkötő rozsdamentes acélból
  • Vízzáró 5 ATM lehetővé teszi zuhanyozás órákkal

Minőség és funkció

Az óra tápellátását egy elektromos, elemmel működő borotva. Római számos számlap alá rejtett az ásványi üveg, ami annak köszönhető, hogy keveredés kvarc keményebb és ellenállóbb. Órák vannak ellátva jelző dátum, a hét napja, hónap, és 24 órás telefonos. Vízzáró 5 ATM lehetővé teszi, hogy nézni a zuhany vagy még mossa az autót.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 35,5 mm

Óramű

Szerkezet Quartz
Kód:  KHO7795
Termékszám:  8590588179929
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05