Oldal frissítése

Festina 16774/1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Festina 16774/1

Luxusní pánské hodinky Festina 16774/1 pochází z limitované edice BIKE TOUR DE FRANCE 2014. Ezeket úgy tervezték, nem csak a kerékpározás szerelmesei, hanem a férfiak, akik szeretnék, hogy kitűnjön a tömegből. A kifinomult és elegáns tervez vonzza első pillantásra. Kényelmes hordozó heveder minőségű kivitelezés.

Perfektní chod a vždy přesný čas zajistí bateriový strojek od společnosti Quartz. Hajtóművet kezet világító elemek, így a pályán az idő van a félhomályban vagy akár teljes sötétségben. Úgy működött, nagyon intuitív hagyományos gombok a jobb oldalon. Között a funkciók talál mellett az idő kijelzés, stopper és dátum kijelző.

Pouzdro je vyrobeno z nerezové oceli.A sokoldalúság segíti vízálló 10 ATM, így merüléseihez mintegy 10 méter. Védi az óra arca megkeményedett ásványi üveg, karcmentes.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO6865
Termékszám:  8590588177635

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15