Oldal frissítése

FESTINA 16719/1

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FESTINA 16719/1

A megfelelő óra nem csak időkijelzésre szolgál, hanem sokkal többet nyújt a tulajdonosának, amely leginkább a különleges megjelenést kedvelő nőknek számít igazán. Ez a luxus női karóra a világhírű Festina-tól acél óratokkal büszkélkedhet, amelyben az ezüst számlapon található számokat kristályok egészítik ki. Az óra lünettáját szintén kristályok borítják, amely luxus megjelenést kölcsönöz a modellnek.

Legfőbb jellemzői:

  • A tok és szíj egyaránt kiváló minőségű acélból készült
  • Ásványi üveg
  • Kristály berakások
  • Modern és luxus megjelenés

Tökéletes elegancia:

A karóra fiatalos és könnyed kivitelezése a megjelenésed praktikus divatkiegészítőjeként is megállja a helyét. Tokja ellenálló ásványi üveget foglal magába, amely ellenáll a kisebb sérüléseknek és karcolódásoknak. Az óra 5 ATM vízállósággal rendelkezik. Az idő klasszikus, csavaros koronával állítható be. Az óra működéséről Quartz szerkezet gondoskodik.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 30 mm
Tárcsa színe Ezüst

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj színe Ezüst
Szíj anyaga Acél
Kód:  KHO7767
Termékszám:  8430622595189

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20