Oldal frissítése

Festina 16707/1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Festina 16707/1

Egy elegáns női karóra a világhírű Festina márkától. A márka garantálja az órái kiváló minőségét és a kidolgozott, modern kivitelezését. Az óra működését a kiváló minőségű, svájci Quartz óramű biztosítja elemmel. A számlap arany színű, és átlátható indexekkel rendelkezik. A számlap lünettája üvegkövekkel van díszítve a még kifinomultabb megjelenésért.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű acélból készült tok és szíj
  • Ásványi üveg borítás
  • Modern és luxus megjelenés
  • Dátumkijelző, a hét aktuális napjának mutatása, 24 órás számlap

Praktikus és elegáns

A számlap kiváló minőségű és magas keménységű ásványi üveggel van védve. Az óra praktikus funkciói közé tartozik a dátumkijelző, a hét napjának aktuális mutatása és a 24 órás időmegjelenítés is. A tok és a szíj részben aranyozott nemesacélból készült, így nem kell amiatt aggódnod, hogy a mindennapi viselés során baja esik. Az 5 ATM-es vízállóság lehetővé teszi, hogy az órával ússz vagy akár búvárkodj, egy méteres mélységig.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO7764
Termékszám:  16707/1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15