Oldal frissítése

Festina 16649/8

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Festina 16649/8

Időtlen megjelenés, kiváló minőség és a pontosság. Ezek mind az előnyeit elegáns női karóra Festina 16649/8 prémium svájci márka Festina. Elegáns ezüst órák látszanak, nem csak a szép megjelenés, hanem kínálnak vízálló 50 méter,   amely megakadályozza a víz behatolása és nedvesség órák, így zuhanyozni vagy belevetik magukat fél méter. A sötétszürke nemesacél ház illeszkedik szépen bőrszíj ezüst. Vonzó megjelenés órák egészítik ki a tompa szürke római számok és a kezét egy kerek, fehér számlap. 
Óra Face véd a karcolások kemény ásványi üveg, amely ellenáll a kár, hogy az összes. Meghajtó nézni a megbízható mozgás Quartz és akkumulátorok. Ezek a gyönyörű órák értékeljük minden nő, aki törődik vele megjelenése, és azt akarja, hogy élvezzük. Kényeztesse magát ezeket a nagyon magas színvonalú és elegáns órák. Na vašem zápěstí se budou jako nádherný luxusní šperk skvěle vyjímat.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 29,5 mm

Óramű

Szerkezet Quartz
Kód:  KHO7536
Termékszám:  8590588180277

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05