Oldal frissítése

Festina 16648/6

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Festina 16648/6

Órák a világhírű svájci márka Festina népszerűek, mert a pontosság, magas minőségű kivitel és modern design. Női elegáns karóra Festina 16648/6 érdeklődését időtlen és egyszerű design, tömör bőr szíjjal arany bézs és ezüst-rózsaszín árnyalat a számlap. Ezek nagy előnye, hogy vízálló 5 ATM, amely megakadályozza a víz behatolását és a nedvesség a házba hodinkového, és lehetővé teszi, hogy egy órát a csuklóján, zuhanyzás közben.Pink tárcsa uralják jellegzetes római számokkal ezüst, ami gyönyörűen ötvözi ezüst kezét.
Kerek állásba van egy ezüst esetben rozsdamentes acélból készült. Je chráněn minerálním sklíčkem, které je díky svým vlastnostem, vysokému obsahu křemíku a povrchovému tvrzení velmi tvrdé a odolné proti oděru. Órák analóg kijelző az idő, a hatalom által biztosított elemek és borotva Quartz. Hogyan hasznosítani alatt munkaértekezletek, és esti kulturális rendezvények.Ezek az elegáns és minőségi órák akkor pontosan megmondani az időt és a csodálatos divat ékszerek finomíthatja a ruhában.  

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 29,5 mm

Óramű

Szerkezet Quartz
Kód:  KHO7533
Termékszám:  8590588180246

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15