Oldal frissítése

Festina 16629/8

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Festina 16629/8

Tiszta vonalak, az elegancia és az időtlen design, és lehet keres jellemezni luxus férfi karóra. Válnak a tökéletes dekoráció minden ember, akár a mindennapi viselet, vagy cég. Ezzel a design, akkor nem baj. Ezüst színű acél tok és fekete bőr szíjjal egy klasszikus kombinációja. Finoman fogazott arca látható az is fekete, így kiemelkedik nem csak szépen világító kezek, hanem a finom subciferníky.

legfontosabb jellemzői

  • Elegáns és időtálló megjelenés ideális minden alkalomra
  • Ellenálló ásványi üveg
  • Elektronikus Quartz óraszerkezet akkumulátor
  • Acél tok és bőrszíj
  • Vízzáró 5 ATM lehetővé teszi a zuhanyzás

Minőség és elegancia

Az óra fel van szerelve egy elektromos, elemmel működő borotva. Kerek arc alá rejtett az ásványi üveg, ami annak köszönhető, hogy keveredés kvarc keményebb és ellenállóbb. Subciferníky megjeleníti az aktuális dátumot és a hét napját. Vízzáró 5 ATM lehetővé teszi, hogy nézni a zuhany vagy még mossa az autót.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO7807
Termékszám:  16629/8
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20