Oldal frissítése

Ferrari 830266

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ferrari 830266

Ha kimondani a szót Ferrari, mindenki azt fogja hinni, a luxus sportautók prémium minőségű. Kevesen tudják azonban, hogy márkanév alatt a Ferrari, akkor is kap egy luxus karóra, hogy minőségüket és design az autó minden bizonnyal kompenzálja.

legfontosabb jellemzői

  • acél ház
  • szilikon szíj
  • Dater
  • egyedi design

Ezek olyan egyedi

Ezek a lenyűgöző órák tartoznak egy speciális kiadás RedRev Evo Chronograph, ami megmutatkozik a tervezési. Fekete acél esetében fel van szerelve egy fekete számlap szénszálas minta. Rajta lehet találni egy tisztességes dátumbélyegző. A tárcsa egészíti design elemek és kezét egy élénk színű sárga és védi edzett ásványi üveg. Természetesen ott van a Ferrari logó, amely a hely index tizenkettedik órában.

Ház egészíti ki egy fekete szilikon pánt az azonos kialakítású, amely egy arc. Együtt egy tökéletes egész, amit soha nem lehet megunni.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO8079
Termékszám:  830266

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05