Oldal frissítése

Világos zafír színű kristályokkal díszített Swarovski kristály ékszerszett 39140.3 (925/1000, 2,6 g)

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Világos zafír színű kristályokkal díszített Swarovski kristály ékszerszett 39140.3 (925/1000, 2,6 g)

A gyönyörű Light Sapphire ajándékkészlet a Swarovski Elements kollekcióból egy kerék alakú medált és fülbevalót tartalmaz, amelyek világoskék színű, csillogó kristályokkal vannak kirakva. A finom ékszerek bármely korú nő számára nagyszerű, mindennap viselhető kiegészítőnek bizonyulnak.


Az ékszerek kiváló minőségű, 925/1000 tisztaságú sterling ezüstből készülnek, amelyet ródiummal is bevontak, hogy ellenálljon a korróziónak és a környezeti hatásoknak. A ródium az aranynál és az ezüstnél értékesebb fém, amelyet az ékszerek felületi rétegeként használnak, és amely nagyobb fényt és ellenállást biztosít az elemekkel szemben. Ráadásul nem feketedikvagy sárgul, így az ékszerek sokáig újszerűek maradnak.


Az egyszerű kialakítás és a kristályok gyönyörű színe sokféle ruhához és alkalomhoz illik. A Swarovski Elements kristályokkal díszített ékszerek egyedülálló csillogással, minőségi kivitelezéssel és stílussal rendelkeznek. Kényeztesse magát ezzel a divatos kiegészítővel, amely kiemeli egyedi stílusát!


 


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Ékszer típus

Ékszer típusa Medál, Fülbevaló, Lánc, Ajándékszett

Kirakás, kövek

Kirakás Swarovski kristályok

Méret

Méret 45 cm (450 mm)

Anyag

Anyag Kristály, Ezüst
Finomság Ezüst 925/1000
Ékszer tömege 2,60 g
Felületkezelés Fényes, Ródiumozott

Rögzítés fajtája

Fülbevaló bekapcsolásának módja Patentos
Kód:  SP4121
Termékszám:  8590962393248

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10