Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

FA Soft & Caring Aloe Vera Scent 500 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FA Soft & Caring Aloe Vera Scent 500 ml

A Fa Joghurt Aloe Vera folyékony szappan extra yoghurt fehérjéket tartalmaz. A szappan gyengéden tisztítja kezeidet, miközben a megfelelő ápolást is biztosítja nekik. A termék könnyed, krémes állagú, amely puha és kellemesen friss bőrt biztosít kézfejeiden. A folyékony szappan bőrgyógyászatilag tesztelt és pH semleges a bőrre. Ezzel a praktikus utántöltővel akár 70%-ot is spórolhatsz 2 darab 250 ml-es pumpás kiszereléshez képest. 

Főbb jellemzők

  • Praktikus utántöltő 
  • Folyékony szappan gondoskodó joghurt fehérjékkel
  • PH-semleges a bőrre
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt szappan
  • Lágy és kellemes illatú

Alkalmazás:
Vidd fel nedves bőrre, és finoman habosítsd fel, majd öblítsd le. ?
Összetevők:
Aqua, Nátrium-lauril-szulfát, Betaint, Glicerin, JoghurtAloe barbadensis levél levét, Niacinamide, Nátrium-klorid, Parfüm, Propilén-glikol, Laureth-2PEG-7-gliceril-kokoátPEG-55 propilénglikol-oleát, Sztirol / akrilátok kopolimer, CitromsavHexyl CINNAMAL, Benzil-alkoholgeraniol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Nátrium-benzoát, Nátrium-szalicilát, Benzil-alkohol

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Típus

Típus Uniszex

Szappan típus

Szappan típus Folyékony szappan
Kód:  MYD110
Termékszám:  9000101010879
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05