Oldal frissítése

DERMACOL Soft Eyebrow Pencil No.02 1,6 g

4,8 8 értékelés
1 790 Ft

DERMACOL Soft Eyebrow Pencil No.02 1,6 g

A Dermacol Soft szemöldök ceruza puha szemceruza. Varázslatosan kiemeli a szemöldök vonalát és egyidejűleg jó a szemöldöknek. A speciális alakú kefe használatával könnyedén elkészítheted szemöldököd a kívánt formára. A Dermacol Soft szemöldök ceruza E-vitamint tartalmaz és bőrgyógyászatilag tesztelt. Az eredmény egy tiszta és ápoltszemöldök.

A Dermacol Soft szemöldök ceruza 02 főbb jellemzői

  • Árnyalat 02 - Sötétbarna
  • Speciálisan kialakított kefével
  • Dermacol Soft szemöldök ceruza kiemeli a szemöldök vonalát és egyidejűleg jót tesz a szemöldöknek
  • E-vitaminnal
  • Az eredmény egy tiszta és ápolt szemöldök
  • Dermatológiailag tesztelt

Alkalmazás:
Először rajzold meg a szemöldököt a kívánt formára, majd formázd szemöldököd a speciálisan kialakított ecsettel. A szemöldök rögzíthető fixáló poralkalmazásával. 

Összetevők:
Hidrogénezett Coco-gliceridek, Paraffinum Liquidum, hidrogénezett ricinusolaj, hidrogénezett pálmaolaj, Cera mikrokristályos, lanolin, metil-parabént, propil-parabént, tokoferol, lecitin, gliceril-sztearát, aszkorbil-palmitát, gliceril-oleum, citromsav. Tartalmazhatja: Cl77491, Cl77492, Cl77499, Mica, Cl77891, Cl75470.

 

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Kefés

Tömeg

Tömeg 1,6 g (0 kg)

Rendeltetés

Rendeltetés Barna hajúaknak
Kód:  DEKO1284
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85951662
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05