Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

EVELINE COSMETICS Total 8in1 Eyelash Serum 10 ml

4,8 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVELINE COSMETICS Total 8in1 Eyelash Serum 10 ml

Az EVELINE COSMETICS Total 8 in 1 10 ml-es Eyelash Serum koncentrált szempillaszérum egy innovatív termék, amely megújító, növekedésserkentő szer és szempillaspirál-alap kombinációja. Különösen ajánlott gyenge, törékeny és kihulló szempillákra, melyek fénytelenek, fakók és lassan növekednek. A szérum hatékonyan regenerálja a szempillákat, sűrűséget és tápláltságot nyújtanak számukra. Optikailag megduplázza a térfogatukat, és a teljes hosszán erősíti azokat. A profi és rugalmas kefe és a selymes összetétel által a szérum könnyen felvihető, tekinteted mély és mágikus lesz. A termék illatanyagmentes, nem alkalmas a érzékeny szemű és kontaktlencset viselő nők esetében. Bőrgyógyászatilag tesztelt.
Hatóanyagai:

  • A Luxury of Youth keverék az értékes argánolajjal aktív kölcsönhatásba lép a hialuronsavval, behatol a szempillák szerkezetébe és serkenti a növekedésüket
  • A D-pantenol erősíti szempillák a tövektől a végekig

Hatások:
Az EVELINE COSMETICS Total 8 in 1 Eyelash szérum rendszeres használatal  vastagabb és hosszabb szempillákat eredményez, amelyek kevésbé hajlamosak a kihullásra.

Alkalmazás:
A termék használhatának két módja van:

  • szempillaspirál-alapként - alkalmazd a tiszta és száraz szempillákon, majd használj színes szempillaspirált
  • szempillák regeneráló szérumaként - Alkalmazd minden nap tiszta és száraz szempillákra a sminkelés kezdetekor

Űrtartalom:
10 ml

 
Kód:  PLK379
Termékszám:  5901761909982
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15