Oldal frissítése

EVELINE COSMETICS Spa Nail Vitamin Booster 6in1 12 ml

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVELINE COSMETICS Spa Nail Vitamin Booster 6in1 12 ml

A 12 ml térfogatú EVELINE COSMETICS Spa Nail Vitamin Booster 6 in 1 kondicionáló egy igazi vitaminbomba. Különösen alkalmas a súlyosan károsodott körmök ápolására, főleg akril vagy hibrid manikűr használata után. Azonnal megerősíti és megújítja őket. Biztosítja számukra a szükséges tápanyagokat és nedvességet. A szaruréteg sejtjeit erőssé, simává és fényessé teszi. A kondicionáló alkalmazása után a körmök keményebbek lesznek, és kevésbé hajlamosak a letörésre és a behasadásra. A készítményt alaprétegként is használhatod a színes lakk alá. Egyedülálló összetétele A, C és E vitaminokkal, valamint B5 provitaminnal dúsított, és szerves összetevőkön alapul. Nem tartalmaz formaldehidet, toluolt vagy DBP-t.
Hatóanyagok:

  • A, C, E vitamin és B5 provitamin - regenerálják a szaruréteg sérült sejtjeinek szerkezetét, és serkentik a növekedésüket
  • napraforgó- és argánolaj - ellátják a körmöket a létfontosságú tápanyagokkal, nedvességgel és erővel

Alkalmazás:

  • gyógykezelésére - vigyél fel egy réteg kondicionálót a tiszta, száraz körmökre
  • alapozó lakkrétegként - használj egy réteget, és száradás után vidd fel a színes lakkot
 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 12 ml
Kód:  PLK376
Termékszám:  5901761941562
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10