Oldal frissítése

EVELINE COSMETICS Slim Extreme 4D Clinic Anti-Cellulite Cryo-Gel 250 ml

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVELINE COSMETICS Slim Extreme 4D Clinic Anti-Cellulite Cryo-Gel 250 ml

Számolj le a cellulitisszal a Slim Extreme 4D Clinic Anti-Cellulite Cryo-Gel testápoló krémmel, amelyet az Eveline Cosmetics készített.   Magasan koncentrált aktív összetevői, a Bio-Slim, SN2 AKE, a koffein és a Fat Freezer Power Block Complex támogatják a zsírégetést, feszesítik és kisimítják bőrt. A kompozíció csökkenti a cellulitisz látható jeleit, miközben kellemes, hűsítő hatást idéz elő. Ezenkívül az Eveline gélje serkenti a testnedvek keringését, amely jobb vérkereingést biztosít és csökkenti a bőr duzzanatát.

Az EVELINE COSMETICS Slim Extreme 4d Clinic Anti-Cellulite Cryo-Gel (250 ml) főbb jellemzői

  • A Slim Extreme 4D testgél erősen koncentrált hatóanyagokat tartalmaz
  • Rendszeres használat esetén csökkenti a cellulitisz látható jeleit
  • Kisimítja és feszesíti a bőrt
  • Az Eveline Cosmetics Cryo-gel csökkenti a duzzanatokat és elősegíti a testnedvek keringését

Használat:
Körkörös mozdulatokkal masszírozd a gélt a cellulitisz által érintett testrészekre. Rendszeresen használd kb. 6 hétig. Nem alkalmazható terhesség vagy szoptatás alatt.

Összetétel:
Aqua (víz), glicerin, polyquaternium-37, alkohol denat., Dimetikon, koffein, Allantoin, karbamid, betain, glikolsav, mentol és Paullinia Cupana magkivonat, Prunus Amygdalus Dulcis olaj, kapryl / capric triglicerid, Equisetum Arvense kivonat, Fucus Vesiculosus kivonat, Hedera Helix kivonat Laminaria Digitata kivonat Plankton kivonat Escin, Dipeptid-diaminobutirilo-benzil-amid-diacetát, teofillin, treonin, karnitin-HCL, Foszfatidilkolin, tokoferol, koleszterin, nátrium-dezoxikolát, xantángumi, butilénglikol, PVP, trometamin, propilénglikol, nátrium-hidroxid, fenoxi-etanol, DMDM hidantoin, butil-parabén, etil-parabén, metil-parabén, propil-parabén, Dehidroecetsav, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, benzil-alkohol, Fragrance, Limonene, CI 42051.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Masszírozó, Regeneráló

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Narancsbőrre
Kód:  KSTE956
Termékszám:  5901761979633
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10