Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

EVELINE Cosmetics Revitaplex Hand & Nail Therapy 125 ml

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVELINE Cosmetics Revitaplex Hand & Nail Therapy 125 ml

A 125 ml-es EVELINE Cosmetics Revitaplex Hand & Nail Therapy kézkrémet kifejezetten a száraz, megereszkedett bőr, valamint töredezett körmök kezelésére tervezték. Egyedülálló összetételének és az innovatív szabadalmaztatott technológiának köszönhetően 100% -ban sima, táplált és mélyen hidratált bőrt eredményez. Hosszútávon védi a bőrt az olyan külső tényezőkkel szemben, mint például a klór, a vízben lévő mosószerek vagy a mikrosérülések, amelyek a kezek szárazságát és a körmök töredezését okozzák. Puhítja a kéz bőrét, miközben erősíti a körmöket. Selymes konzisztenciája azonnal felszívódik, és regenráló védőfóliát hoz létre, kellemetlen csúszós érzés nélkül.
Hatóanyagok:

  • pantoténsav
  • keratin

Hatása:
Az EVELINE Cosmetics Revitaplex 10 napos használata után a körmök 100% -kal erősebbek és vastagabbak lesznek. A kéz bőre selymes, sima, tökéletesen hidratált és táplált lesz.

Használat:
Vidd fel a krémet a megtiztított bőrre kezed segítségével, és körkörös mozdulatokkal finoman dörzsöld be. Rendszeresen, minden kézmosás után használd a terméket.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Specifikáció

Bőrtípus Normál, Száraz

Típus

Típus Női
Kód:  TM383
Termékszám:  5901761958409
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15