Oldal frissítése

EVELINE COSMETICS ReveLASH Serum Stimulating Lashes Growth 3 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVELINE COSMETICS ReveLASH Serum Stimulating Lashes Growth 3 ml

Az EVELINE COSMETICS ReveLASH Serum Stimulating Lashes Growth innovatív, szempilla növekedést elősegítő koncentrált szérumot azoknak tervezték, akik vékony vagy hullásra hajlamos szempillákkal rendelkeznek. Az EVELINE COSMETICS szérum fokozza a szempillák ellenállását és vastagságát és megakadályozza a szempillák gyakori kihullását. A ReveLASH szérum alkalmas a műszempillát viselő vagy kontaktlencsét hordó személyeknek is, sőt még azok számára is, akik gyakran használnak hennát. A bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt kozmetikai terméket a szempillák növekedésének stimulálására tervezték.

Az EVELINE COSMETICS ReveLASH Serum Stimulating Lashes Growth 3 ml szérum főbb jellemzői

  • Elősegíti az szempillák növekedését
  • A termék vékony vagy hullásra hajlamos szempillákkal rendelkező emberek számára ajánlott
  • Az EVELINE COSMETICS szérum fokozza a szempillák ellenállását és vastagságát
  • Megakadályozza a szempillák gyakori hullását
  • A ReveLASH szérum kontaktlencsék vagy műszempillák viselése mellett is alkalmas
  • A készítményt bőrgyógyászatilag és szemészetileg is tesztelték
  • Jelentősebb hatás kb. 4-5 hónapos használat után érhető el

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas

Aktív hatóanyagok:
Lash Infinity System TM + Bimatoprost - a leghatékonyabb hatóanyag, amely a szempillák növekedési fázisát támogatja
Biotynol Tripeptyd - a szempillák tövénél és egész hosszán támogatja a szempillákat, fokozza a keratinocyte szintézist, eredményesen ápolja a szempillákat, hogy azok erősek és rugalmasak legyenek
Gránátalma kivonat - hidratálja, táplálja és helyreállítja a szempillákat, fokozza és megvédi a szempillák színét

Alkalmazás:
Vidd fel a szérumot az applikátorral a felső szemhéjra a szempillatő vonalában. Dolgozz az applikátorral úgy, mintha egy hagyományos szemhéjtust használnál. Alkalmazd egyszer egy nap a tiszta és száraz bőrre, ideális esetben este a smink eltávolítása után. Ne használd a szem belső részén vagy a szemhéj alsó részén. Gyengéden töröld le a be nem szívódott szérumot. Amint elérted a kívánt hatást, használd tovább a szérumot egy héten 2-3 alkalommal, hogy megőrizd a hatását.

A legelső látható eredmények 4-8 hetes használat után jelentkeznek. A legjobb eredményeket 4-5 hónapos használat után érheted el.

Figyelmeztetés:
Gyermekektől elzárva tartandó. Kerüld a szemmel történő érintkezést. Figyelj arra, hogy ne érj a szemgolyódhoz az applikátorral. Amennyiben ez mégis megtörténne, alaposan öblítsd ki a szemedet langyos vízzel. Hogyha irritáció jelentkezne a termék legelső használata után, csökkentsd a használat gyakoriságát, ameddig az irritáció meg nem szűnik. Amennyiben egyáltalán nem szűnik meg, függeszd fel a termék használatát és konzultálj az orvosoddal.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum
Kód:  DEKO3623
Termékszám:  5901761963250
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15