Oldal frissítése

EVELINE Cosmetics Facemed Aloe Vera micellás víz 400ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 890 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 740 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 600 Ft/db

EVELINE Cosmetics Facemed Aloe Vera micellás víz 400ml

A nyugtató, 400 ml-es EVELINE Cosmetics Facemed Aloe Vera Micellar Water 3 az 1-ben gyorsan és hatékonyan tisztítja meg a bőrt, és távolítja el a zsírt és a szennyeződéseket. Egyetlen mozdulattal tisztítja meg az ajkakat és a szemeket túlzott dörzsölés nélkül, sőt a vízálló sminket is egyszerűen távolítja el. A bőr regenerált és intenzíven hidratált lesz. A 100% -ban természetes aloe vera levet tartalmazó gazdag összetételnek köszönhetően megnyugtatja a bőrt és enyhíti az irritációt. A fiziológiai pH-val rendelkező készítmény alkoholmentes, és minden bőrtípusra ideális, beleértve az érzékeny bőrt is. Kényeztesd bőröd tökéletes ápolással és tisztítással az EVELINE Cosmetics Facemed Aloe Vera segítségével.
Hatóanyagok:

  • AQUAXYL komplex 
  • Hydraconcept 3D technológia
  • Aloe Barbadensis levelének leve - 100%-ig természetes aloe vera növény kivonat
  • B5-vitamin

Hatások:
A micelláris víz alkalmazása tiszta és nyugodt bőrt eredményez, amely tökéletesen hidratált és regenerált, valamint friss és egészséges megjelenésű lesz.

Használata:
Reggel és este nedvesíts be vele egy vattakorongot, és tisztítsd meg az arc, a szemek, az ajkak, a nyak és a dekoltázs területét. Óvatosan, körkörös mozdulatokkal töröld le a szennyeződéseket és a sminket. A micellás vizet már nem kell öblíteni, hiszen az arclemosó tejet illetve tonikot helyettesíti.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Specifikáció

Bőrtípus Érzékeny
Kód:  PLK480
Termékszám:  5901761958836
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20