Oldal frissítése

EUCERIN Urearepair Plus Gel Bano 400ml

6 190 Ft

EUCERIN Urearepair Plus Gel Bano 400ml

Szeretnéd, hogy a bőröd hidratált és felfrissült legyen minden zuhanyzás és fürdés után? Akkor szerezd be a jól ismert EUCERIN gyengéd tusfürdőjét, amely minden bőrtípusra ideális választás. Összetételének köszönhetően az irritált vagy száraz bőrrel is gyorsan megbirkózik. A tusfürdő fő fókusza a következőre irányul: tisztító és hidratáló szer. Ez a minőségi tusfürdő tele van minőségi összetevőkkel, amelyek nem tartalmaznak parabéneket. A csomagolásban a tiszta természet egy darabja és egy teljesen mérgezésmentes termék található. Ennek a tusfürdőnek nagy előnye, hogy nem tartalmaz alkoholt. A tusfürdő aktív hatóanyagai közé a következők tartoznak: urea. Ennek a tusfürdőnek komoly előnye, hogy nem tartalmaz szulfátokat. A készítmény egyik fő alkotóeleme a karbamid (urea), amely képes helyreállítani a bőr feszességét. Kellemes ápolást biztosít az egész testnek, segíti a regenerálódását és még az illata is gyönyörű.

EUCERIN Urearepair Plus Gel Bano 400ml tusfürdő főbb jellemzői

  • EUCERIN tusfürdő segítségével a bőröd bársonyosan puha és hidratált lesz
  • tisztító és hidratáló hatása van
  • a termék összetétele: alkoholmentes, parabénmentes és szulfátmentes
  • a neves EUCERIN tusfürdője minden bőrtípusra ajánlott
  • urea hatóanyagú
  • nem tartalmaz alkoholt
  • a kiváló EUCERIN tusfürdő száraz bőrre első osztályú megoldás
  • maximális űrtartalma: 400 ml

Összetétel

Aqua Szorbitol Glicerin Myreth Sulfate Nátrium-laktát Karbamid Nátrium-kokoampoacetát Lauril glükozid PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj Laktát (tejsav) Nátrium-klorid Polikvaternium-10 Nátrium-benzoát Nátrium-szalicilát.
Aqua (víz); nátrium-lauroil-szarkozinát; kokamidopropil-betain; nátrium-kokoampoacetát; Glicerin; panthenol; Nátrium-klorid; Kókusz-glükozid; Fomes o_cinalis (gomba) kivonat; Linum usitatissimum (lenmag) magkivonat; gliceril-oleát; Tejsav; PEG-120 metil-glükóz-dioleát; butilénglikol; dinátrium só EDTA; fenoxietanol; PCA cink; EDTA tetrasodium só; etil-hexil-glicerin; PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj; Parfüm (illat).

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz, Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Alkoholmentes, Parabénmentes, Szulfátmentes

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Tisztító

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Tisztító, Hidratáló
Specifikáció Alkoholmentes, Toxinmentes, Parfümmentes

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre

Típus

Termék típus Gél

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
Űrtartalom 400 ml

Fajta

Kozmetikum típusa Test

Alkalmazási terület

Használat Test
Aqua Szorbitol Glicerin Myreth Sulfate Nátrium-laktát Karbamid Nátrium-kokoampoacetát Lauril glükozid PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj Laktát (tejsav) Nátrium-klorid Polikvaternium-10 Nátrium-benzoát Nátrium-szalicilát.
Aqua (víz); nátrium-lauroil-szarkozinát; kokamidopropil-betain; nátrium-kokoampoacetát; Glicerin; panthenol; Nátrium-klorid; Kókusz-glükozid; Fomes o_cinalis (gomba) kivonat; Linum usitatissimum (lenmag) magkivonat; gliceril-oleát; Tejsav; PEG-120 metil-glükóz-dioleát; butilénglikol; dinátrium só EDTA; fenoxietanol; PCA cink; EDTA tetrasodium só; etil-hexil-glicerin; PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj; Parfüm (illat). '>
Kód:  SG1347
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005800164477

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10