Oldal frissítése

EUCERIN Q10 Active ránctalanító regeneráló éjszakai krém 50 ml

5 1 értékelés
11 990 Ft

EUCERIN Q10 Active ránctalanító regeneráló éjszakai krém 50 ml

Az Eucerin Q10 AKTÍV egy intenzív ránctalanító, regeneráló éjszakai krém minden bőrtípusra. Aktiválja a bőr természetes regeneráló képességét, csökkenti a mély ráncokat, és megerősíti a bőrt. A pórusokat eltömítő komedogén összetevőktől mentes, nem tartalmaz mesterséges színező- és illatanyagokat, sem alkoholt. Intenzíven csökkenti a ráncok mélységét, és megakadályozza az újabbak kialakulását. Dermatológiailag és klinikailag tesztelt.

Hatóanyagai:
A proretinol elősegíti a bőr regenerációját az éjszaka folyamán. A Q10 koenzim energiával tölti fel a sejteket és aktiválja a bőr regenerálódását. Továbbá behatol a bőr szerkezetébe, és 5 hét alatt láthatóan kisimítja az apró ráncokat.

Hatása:
Rendszeres használatával a bőr regenerált és friss, továbbá észrevehetően simább és feszesebb lesz.

Alkalmazása:
A krémet esténként vigye fel a gondosan megtisztított arcbőrre, nyakra, dekoltázsra, majd gyengéden masszírozza be.


Jellemzők:
Minden bőrtípusra alkalmas.
Kiszerelés: 50 ml
 

Összetevők:

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Cocoate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Stearyl Alcohol, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Octyldodecanol, Macadamia Ternifolia, Ubiquinone, Retinyl Palmitate, Sodium Carbomer, Trisodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Dehydroacetic Acid

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Ránctalanító

Korosztály

Korosztály 35+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Éjszakai

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással
Kód:  KSPL0637
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005800634161

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15