Oldal frissítése

EUCERIN Hyaluron Filler + Volume-Lift Día Piel Normal Mixta Set 2db

15 690 Ft

EUCERIN Hyaluron Filler + Volume-Lift Día Piel Normal Mixta Set 2db

Az Eucerin Hyaluron-Filler +Volume-Lift egy innovatív termékcsalád a bőr öregedése ellen, valamint teltségének a helyreállítására. Olyan aktív összetevőket kombináltak a készítményben, mint a hialuronsav és a Magnolol, amelyek együttesen javítják a bőr feszességét, feltöltik a ráncokat és helyreállítják a térfogatot, így a bőr fiatalosabb és üdébb megjelenésű lesz.


Alapvető információk
Konzisztencia:krémes
Bőr típusa:érzékeny, ráncos és érett bőrre
Hatás:anti-age, lifting, táplálás, teltség helyreállítása, feszesítés

Fiatalítsd meg bőrödet az EUCERIN Hyaluron Filler + Volume-Lift Día Piel Normal Mixta termékekkel

A Hyaluron-Filler +Volume-Lift speciális összetevőket tartalmaz, amelyek célja a bőr kötőszövetének megerősítése és a kollagénrostok kialakulásának elősegítése. A hialuronsav hidratálja a bőrt és intenzív hidratálást biztosít, segít a ráncok kisimításában és a bőr általános állapotának javításában.

Az EUCERIN Hyaluron Filler + Volume-Lift Día Piel Normal Mixta fő jellemzői

  • EUCERIN Hyaluron Filler + Volume-Lift küzd a bőr öregedése ellen
  • Feltölti a mély ráncokat
  • A bőr visszanyeri teltségét
  • Kellemes regenerációt és intenzív hidratálást biztosít
  • Az EUCERIN Hyaluron Filler + Volume-Lift nem irritál
  • Hipoallergén formulája érzékeny bőrre is alkalmas
  • A csomag tartalma:
  • EUCERIN Hyaluron Filler + Volume-Lift Día Piel Normal Mixta szett: 2 darab

Az EUCERIN Hyaluron Filler + Volume-Lift krém összetevői

magnolol - a sejtek mennyiségének és méretének növelésével biztosítja a teltebb megjelenésű bőrt

oligopeptidek - stimulálják a kollagénrostok hálózatát, feszesítve a bőr szerkezetét
hialuronsav - hatékonyan hidratálja a bőrt és csökkenti a ráncokat
dexpanthenol - elősegíti a bőr regenerálódását az éjszaka folyamán

A fiatalos megjelenés helyreállítása

A Hyaluron-Filler +Volume-Lift krém sima és krémes textúrája könnyen felvihető és gyorsan beszívódik a bőrbe, puhává és ragyogóvá varázsolva azt. Innovatív formulájának és hatékony eredményeinek köszönhetően az Eucerin Hyaluron-Filler +Volume-Lift a bőr öregedése elleni küzdelem egyik kedvenc terméke, amely átfogó bőrápolást biztosít, továbbá hangsúlyt fektet a volumen és a fiatalos arcbőr helyreállítására.

Napközben fiatalít

Használd ki az Eucerin Hyaluron-Filler +Volume-Lift erejét bőröd regenerálására. Ezt a krémet úgy tervezték, hogy egész nap támogassa a bőr természetes regenerálódását. Hatóanyagai a bőr teltségét biztosító sejteket célozzák meg, serkentik a kollagénrostok termelődését és növelik a bőr feszességét. Az Eucerin Hyaluron-Filler +Volume-Lift lifting krémmel szebb és fiatalosabb lesz az arcod.

Az Eucerin a bőrgyógyászati bőrápolás területén elismert márka, amely a különböző bőrtípusokra és igényekre tervezett, kiváló minőségű termékek kifejlesztésére szakosodott. Több mint 100 évvel ezelőtti alapítása óta az Eucerin az innovatív kutatásra összpontosít, a legújabb tudományos ismeretek felhasználásával olyan termékeket hoz létre, amelyek klinikailag bizonyítottan biztonságosak és hatékonyak. Az Eucerin márka a bőrápolás iránti elkötelezettségéről ismert, és olyan termékek széles választékát kínálja, amelyek a hidratálástól és a bőr védelemétől kezdve a speciális bőrgyógyászati állapotok, például az ekcéma, a pattanások és az érzékeny bőr kezeléséig minden igényt kielégítenek. A hosszú távú kutatásoknak és a bőrgyógyászokkal való együttműködésnek köszönhetően az Eucerin a bőrápolás vezető márkája, és világszerte emberek millióinak megbízható választása.

Összetétel

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alcohol Denat., Cetearyl Alcohol, Dibutil-adipát, Hydrogenated Coco-Glycerides, Methylpropanediol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, C12-15 Alkyl Benzoate, Alumínium-keményítő oktenilszukcinát, Arginin HCL, Bisz-etilhexiloxi-fenol-metoxi-fenil-triazin, Magnolia Officinalis Bark Extract, Pimpinella Anisum gyümölcskivonat, Sodium Hyaluronate, Metil-metakrilát keresztpolimer, Carbomer, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Chloride, Szilícium-dioxid-dimetil-szilát, Dimethicone, Trisodium EDTA, Nátrium-hidroxid, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Parfum


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Típus

Termék típusa Krém

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Típus

Termék típus Krém

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 2 db

Alkalmazási terület

Használat Arc

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Típus

Típus Női
Kód:  KSDS2201
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005800331541

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15