Oldal frissítése

EUCERIN Hyaluron-Filler +Volume-Lift Contorno Ojos Spf15+ 15ml

Leárazás -12 %
9 940 Ft 11 290 Ft

EUCERIN Hyaluron-Filler +Volume-Lift Contorno Ojos Spf15+ 15ml

Szemránckrém EUCERIN Hyaluron-Filler +Volume-Lift Contorno Ojos Spf15+ 15 ml
Eucerin

Az Eucerin Hyaluron-Filler +Volume-Lift Contorno Ojos SPF15+ egy hialuronsavval dúsított szemránckrém. Intenzív ápolást biztosít a szem körüli érzékeny bőr számára, segít feltölteni a ráncokat és csökkenti az öregedés látható jeleit, miközben erősíti a bőr szerkezetét és javítja a minőségét. Az SPF15+ védőfaktornak köszönhetően megvédi a szem körüli érzékeny bőrt a napfény negatív hatásaitól.
Alapvető információk
Konzisztencia:krémes
Bőr típusa:minden bőrtípusra, ráncos és érett bőrre
Mikor kell használni:nappal és éjjel
Aktív összetevők:hialuronsav,ligopeptidek,magnolol

Fiatalítsd bőrödet az EUCERIN Hyaluron-Filler +Volume-Lift Contorno Ojos Spf15+ szemránckrémmel!

Az Eucerin Hyaluron-Filler +Volume-Lift szemránckrém a szem körüli bőr speciális igényeit célozza meg. Hatását az érzékeny terület táplálásával és hidratálásával fejti ki, ami hozzájárul fiatalkori állapotának javításához és vitalitásának helyreállításához. Összetételének köszönhetően segít a bőrnek, hogy friss és felfrissült megjelenést kapjon. A tápanyagokon kívül antioxidánsokat is tartalmaz, mint például ahialuronsav, amely védi a bőrt a szabad gyökök okozta károsodástól és elősegíti a hidratálást,hogy a bőr rugalmas és ragyogó maradjon. Az EUCERIN Hyaluron-Filler +Volume-Lift Contorno Ojos Spf15+minden bőrtípusra alkalmas, beleértve a ráncos és érett bőrt is, és ideális választás azok számára, akik védőkrémet keresnek a korai öregedés ellen.
Szemránckrém EUCERIN Hyaluron-Filler +Volume-Lift Contorno Ojos Spf15+ 15 ml

Az EUCERIN Hyaluron-Filler +Volume-Lift Contorno Ojos Spf15+ szemránckrém főbb jellemzői

  • EUCERIN Hyaluron-Filler +Volume-Lift Contorno Ojos Spf15+ szemránckrém , amely küzd a bőr öregedése ellen
  • Hidratál és csökkenti a ráncokat és hatással van arra, hogy az öregedés egyéb jelei kevésbé legyenek észrevehetőek
  • Kisimítja a bőrt
  • Az EUCERIN Hyaluron-Filler +Volume-Lift Contorno Ojos Spf15+ fiatalos megjelenést kölcsönöz a szemkörnyéknek
  • Alkalmas nappali és éjszakai használatra

Az EUCERIN Hyaluron-Filler +Volume-Lift Contorno Ojos Spf15+ szemránckrém összetevői

Hialuronsav - feszesíti a bőrt és csökkenti a ráncok láthatóságát.
Oligopeptidek - stimulálják a kollagénrostok hálózatát, ami a bőr feszesebb szerkezetéért felelős.
Magnolol - növeli a bőr térfogatát biztosító sejtek mennyiségét és méretét.

A fiatalos megjelenés helyreállítása

Idővel a bőr veszít természetes feszességéből és térfogatából, ami ráncok és az öregedés jeleinek megjelenését okozza. Különösen a szem körüli területek veszítenek feszességükből és fiatalos megjelenésükből. Az EUCERIN Hyaluron-Filler +Volume-Lift Contorno Ojos Spf15+ szemkörnyékápoló hialuronsavat tartalmaz, amely segít helyreállítani az elveszett hidratáltságot és térfogatot. Ez a termék biztosítja a bőr számára a szükséges tápanyagokat, hogy regenerálja és helyreállítsa a bőr szerkezetét, megelőzze a ráncok megjelenését és optimális állapotban tartsa az arcot.

Védelem az UVA sugárzás ellen

Az EUCERIN Hyaluron-Filler +Volume-Lift Contorno Ojos Spf15+ szemránckrém védelmet nyújt az UVA sugarak ellen, óvja a bőrt a napfénytől és a szabad gyökök káros hatásaitól, továbbá az idő előtti öregedéstől. Ez a kombináció segít megőrizni a bőr fiatalságát, illetve véd a külső hatásoktól. Lágy és krémes textúrája könnyen felvihető és gyorsan beszívódik a bőrbe, puhává és ragyogóvá varázsolva azt.

Eucerin

Az Eucerin a bőrgyógyászati bőrápolás területén elismert márka, amely a különböző bőrtípusokra és igényekre tervezett, kiváló minőségű termékek kifejlesztésére szakosodott. Több mint 100 évvel ezelőtti alapítása óta az Eucerin az innovatív kutatásra összpontosít, a legújabb tudományos ismeretek felhasználásával olyan termékeket hoz létre, amelyek klinikailag bizonyítottan biztonságosak és hatékonyak. Az Eucerin márka a bőrápolás iránti elkötelezettségéről ismert, és olyan termékek széles választékát kínálja, amelyek a hidratálástól és a bőr védelemétől kezdve a speciális bőrgyógyászati állapotok, például az ekcéma, a pattanások és az érzékeny bőr kezeléséig minden igényt kielégítenek. A hosszú távú kutatásoknak és a bőrgyógyászokkal való együttműködésnek köszönhetően az Eucerin a bőrápolás vezető márkája, és világszerte emberek millióinak megbízható választása.

Összetétel

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Szintetikus méhviasz, Butilénglikol-dikaprilát/dikaprát, Cetyl Palmitate, Behenyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Methylpropanediol, Octyldodecanol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Polimetilszilszeszkioxán, Glyceryl Stearate Citrate, Arginin HCL, Bisz-etilhexiloxi-fenol-metoxi-fenil-triazin, Stearyl Alcohol, Magnolia Officinalis Bark Extract, Pimpinella Anisum gyümölcskivonat, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Dimethicone, Trisodium EDTA, Nátrium-hidroxid, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol.


Paraméterek

Típus

Termék típusa Krém

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Típus

Termék típus Krém

Hatás

Hatás Hidratáló, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Csomagolás

Űrtartalom 15 ml

Alkalmazási terület

Használat Szem

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Típus

Típus Női
Kód:  KSPL4823
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005900467379

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15