Oldal frissítése

EUCERIN EUCERIN Elasticity+ Filler éjszakai krém, 50 ml

5 1 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
15 790 Ft

EUCERIN EUCERIN Elasticity+ Filler éjszakai krém, 50 ml

Úgy érzed, hogy a bőröd elveszítette rugalmasságát, erejét, több apró ránci is megjelent vagy a meglévők mélyebbé váltak? Akkor ez az éjszakai krém épp Neked való. Védd meg arcod a korai öregedéstől és a ráncok elmélyülésétől.  Az aktív összetevők mint az arctiin, a silimarin és a hialuronsav pontosan azt nyújtják bőrödnek, amire szüksége van. A termék SPF 15 + UVA fényvédelmmel gazdagított. Tisztítsd meg bőröd, majd gyengéden masszírozd be a krémmel nyakad, arcod és dekoltázsod.  

Legfontosabb jellemzők:

  • Javítja a bőr megjelenését
  • Visszaadja a bőr feszességét
  • Megfelelő hidratálást biztosít
  • Lágyítja a finom ráncok
  • Egészségtől ragyogóvá teszi a bőrt
  • Argánolajjal gazdagított

Az egyes összetevők hatása

Arctiin és szilimarin - a bőr rugalmasságáért és erejéért. Az Arctii felgyorsítja a kollagén termelési folyamatot, míg a szililamin  és a hialuron védi a kollagén rostokat a káros hatásokkal szemben, emelett biztosítja a bőr megfelelő mikrokeringését, ami egészségesen ragyogó arcbőrt eredményez.

Hialuronsav - megköti a vízmolekulákat, ezáltal a bőr hidratált lesz. Behatol a mélyebb rétegekbe, ahol ugyanilyen a hatást fejt ki. Megakadályozza a ráncok elmélyülését.

SPF15 + UVA - fényvédelem, mely megakadályozza a káros UV sugárzás behatolását a bőrbe, védi a bőrt a korai öregedéstől és a ráncok elmélyülésétől.

Összetevők:

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Pentylene Glycol, Menthoxypropanediol, Arganový olej, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyrospermum Parkii Butter, Silymarin, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Tocopherol, Glycine Soja Seed Oil, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Sodium Carbomer, Tapioca Starch, Dimethicone, Benzyl Alcohol, Trisodium EDTA, Caprylyl glycol, BHT, Parfum

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Bőrnyugtató, Világosító, Ránctalanító

Korosztály

Korosztály 45+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Éjszakai

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással
Kód:  KSPL2016
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005900386434
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20