Oldal frissítése

Eucerin DermoCapillaire Revitalizáló Fejbőr Kezelés 100 ml

Kiegészítők a termékhez

Eucerin DermoCapillaire Revitalizáló Fejbőr Kezelés 100 ml

Az Eucerin márka hajhullás elleni tonikját speciálisan az örekletes hajhullás lelassítására fejlesztették ki. A hajtonik licochalcon A-t és kreatint tartalmazó, egyedülálló összetétele hatékonyan erősíti a hajhagymákat, ezáltal jelentősen lassítja a hajhullást és megakadályozza a fejbőr mikro gyulladásait. Az ennek köszönhetően nyugodt fejbőr optimális környezet a hajhagymák megfelelő működéséhez. A termék dermatológiailag tesztelt, és nem tartalmaz színezékeket, parabéneket, szilikonokat és szappant. 

Hatóanyagai:

  • Licochalcon A - erős gyulladáscsökkentő és antioxidáns anyag, amelyet a kínai édesgyökérből vonnak ki. Védi a bőrsejteket az UV-sugárzásból származó a szabad gyökök káros hatásaitől és mikor alkalmazzák a irritált bőr gyorsan enyhíti a bőrpír és megnyugtatja a gyulladást.  
  • Karnitin (L-karnitin) - aminosav-szerű anyag, amely segít csökkenteni a faggyútermelést.
  • Kreatin - egy természetes sav, amely a vesékben és a májban termelődik. A szörtüszők felelősek a megfelelő működéshez szükséges energia előállításáért.

Alkalmazás:
A termék naponta egyszer vagy kétszer is használható, mind nedves, mind száraz hajra. Vidd fel a tonikot közvetlenül az egész fejbőrödre, különös tekintettel a kényelmetlen érzetű területekre. Ne öblítsd ki. 
Összetevők:
Aqua, Alcohol Denat, Carnitine, Creatine, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Laureth-9, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Hydroxyethylcellulose, Sodium Citrate,

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szilikonmentes, Keratinos

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Haj típusa

Haj típusa Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KSVL3012
Termékszám:  4005800036828

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20