Oldal frissítése

EUCERIN DermoCapillaire pH5 Mild Shampoo 250 ml

5 190 Ft

EUCERIN DermoCapillaire pH5 Mild Shampoo 250 ml

Az Eucerin DermoCapillaire gazdag összetételének köszönhetően fenntartja a bőr természetes, enyhén savas pH-értékét. Hatékonyan tisztítja meg a hajat a szennyeződéstől, a faggyútól és az elhalt hámsejtektől a bőr kiszáradása vagy irritációja nélkül. A haj tiszta, puha, természetesen rugalmas és egészségesen ragyogó lesz. A sampont érzékeny fejbőrre tervezték, amelyet gyengéden tisztít és gyorsan enyhíti irritációját. Próbáld ki ezt a hatékony sampont, amely a fejbőr természetes védekezőképességét óvja meg!

Bőrtípus:
Érzékeny fejbőrre tervezték.

Alkalmazás:
Alkalmazd a nedves hajon, és finoman masszírozd be. Hagyja hatni egy rövid ideig, majd hajmosás után alaposan öblítsd le.

Összetevők:
Aqua, Sorbitol, Sodium Myreth Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Polyquaternium-10, Citric Acid, Anise Alcohol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Parfum

A sampon tulajdonságai

  • Kiegyensúlyozott pH, amely nem szárítja a fejbőrt
  • Tisztítja a hajat a szennyeződéstől, a zsírtól és a korpásodástól
  • A haj puha, fényes és rugalmas lesz
  • Gyorsan enyhíti a fejbőr irritációját
  • Érzékeny fejbőrre tervezték

A szépség és a komfortos érzés érdekében

A napi hajápolás gyakran vezet a fejbőr túlzott irritációjához.A DermoCapillaire samponnal terhelés nélkül tisztíthatod hajad, miközben megerősíti a hajszálakat és elbűvölő ragyogást nyújt számára, amely nem marad észrevétlen. A sampon azonnal megnyugtatja a bőrt, ellátja a megfelelő tápanyagokkal és mélyen hidratálja. Kényeztesd hajad minőségi samponnal, hogy egészséges és természetesen gyönyörű legyen!


Paraméterek

Fajta

Kozmetikum típusa Haj

Típus

Termék típus Sampon

Hatás

Hatás Hidratáló, Regeneráló

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Haj típusa

Haj típusa Száraz

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)
Kód:  KSVL3015
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005800036736

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20