Oldal frissítése

EUCERIN Dermo Capillaire Tratamiento Capilar Urea Calmante 100ml

6 890 Ft

EUCERIN Dermo Capillaire Tratamiento Capilar Urea Calmante 100ml

Korpásodásban vagy viszkető, száraz fejbőrtől szenvedsz? Válasszd az Eucerin Dermo Capillaire Tratamiento Capilar Urea Calmante hajápolót, amely karbamidot tartalmaz, továbbá van benne laktát, licokalkon A és polidokanol, így megszabadulsz a bőrön lévő mikrogyulladástól, emellett intenzív hidratálást biztosít és enyhíti az irritációt, illetve a viszketést. Ezenkívül megakadályozza a kiszáradást, így a védelem tartós lesz. Az atópiás ekcéma vagy a pikkelysömör kezelésének kiegészítőjeként is alkalmas. Az Eucerin hajszesz nem ragad, nem kell kiöblíteni, és klinikai, valamint bőrgyógyászati teszteken is megfelelt. Nem tartalmaz színezéket, parabéneket, szilikonokat, lúgos szappanösszetevőket, alkoholt és illatanyagokat.

Az EUCERIN Dermo Capillaire Tratamiento Capilar Urea Calmante hajszesz főbb jellemzői

  • Az Eucerin hajszesz száraz és viszkető fejbőrre vagy korpásodásra alkalmas
  • Enyhíti a bőr mikrogyulladását, intenzív hidratálást biztosít, enyhíti az irritációt és a viszketést
  • Karbamidot, laktátot, licokalkon A-t és polidokanolt tartalmaz
  • Ideális kiegészítő készítmény atópiás ekcéma vagy pikkelysömör kezelésére is
  • Az Eucerin hajszesz nem ragad és nem kell kiöblíteni
  • Nem tartalmaz színezéket, parabéneket, szilikonokat, lúgos szappanösszetevőket, alkoholt és illatanyagot

Használat:
A hajszesz ideális mindennapos használatra. Használat előtt megmoshatod a hajat samponnal, de nem feltétlenül szükséges. Szükség esetén naponta 2-szer is használható. Nedves és száraz fejbőrön egyaránt alkalmazható. Alkalmazd közvetlenül a fejbőrön, különösen az érintett területeken. Finoman masszírozd be, ne öblítsd ki. A még jobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy az Eucerin Dermo Capillaire nyugtató samponnal együtt használd.

Összetétel

Aqua, urea, Methylpropanediol, Sodium Lactate, Laureth-9, Glycyrrhiza Inflata gyökérkivonat, Glycerin, Lactic Acid, Arginin HCL, Hydroxyethylcellulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cetrimonium Chloride, Fenoxietanol

Paraméterek

Típus

Termék típus Tonik

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Hatás

Hatás Korpa, Hidratáló hatás, Viszketés, Pikkelysömör, Ekcéma

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Aqua, urea, Methylpropanediol, Sodium Lactate, Laureth-9, Glycyrrhiza Inflata gyökérkivonat, Glycerin, Lactic Acid, Arginin HCL, Hydroxyethylcellulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cetrimonium Chloride, Fenoxietanol '>
Kód:  KSVL8068
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005800036712

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15