Oldal frissítése

EUCERIN DermatoCLEAN Miscellar Cleansing Fluid 3in1 400 ml

8 290 Ft

EUCERIN DermatoCLEAN Miscellar Cleansing Fluid 3in1 400 ml

• A DermatoCLEAN micellás víz egy speciális bőrtisztító. Eltávolít minden vízben oldódó sminket és szemfestéket. Engedi a bőrt lélegezni és biztosítja a hidratálást. A micellás víz használata gyors, nagyon kényelmes és könnyű a bőr és a szem számára. Az aktív összetevők innovatív kombinációja gyengéden ápol, növeli a bőr rugalmasságát és vitalitását. Tisztítsa bőrét ezzel a kiváló termékkel, hogy friss, fiatalos és gyönyörű legyen!

Hatóanyagai:

  • APG komplex - hatékonyan, mégis rendkívül gyengéden tisztító hatóanyagok
  • Glüko-glicerol - természetes eredetű hidratáló hatóanyag, amely biztosítja a bőr puhaságát, rugalmasságát és frissességét
  • Hialuronsav - mélyen hidratál, rugalmasságot ad a bőrnek

Összetevők:
Aqua, Poloxamer 124, gliceril-glükozid, Glicerin, nátrium-hialuronát, decil-glükozid, arginin HCI, nátrium Cocoamphoacetate, a trinátrium EDTA, nátrium-klorid, 1,2-hexándiol, fenoxietanol

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Alkalmazás:
A bőrt reggel és este egy kozmetikai vattakoronggal óvatosan törölje át, amíg teljesen tiszta nem lesz. Alkalmazható a szemekre, arcra, nyakra és a dekoltázsra is.

Tulajdonságok:

  • Hatékonyan, de gyengéden tisztítja a bőrt a sminktől és más szennyeződéstől
  • Frissíti a bőrt és mély hidratációt biztosít
  • Használata gyors és egyszerű a bőr és a szem számára
  • Erőt, rugalmasságot és vitalitást kölcsönöz a bőrének
  • Fiatalos megjelenést és természetes lágyságot biztosít a bőr számára

Bőre friss és fiatalos lesz

Minden bőr gyönyörűvé válik, ha gondosan tisztítjuk minden nap a sminktől, a felesleges zsírtól és az elhalt hámsejtektől. A micellás víz a kis micella részecskékkel gyorsan és óvatosan megtisztítja a bőrt felesleges dörzsölés nélkül. A bőr ragyogó lesz és energiával teli, készen áll az éjszakai pihenésre vagy egy másik sminkre. Tartsa tisztán bőrét, nyugtassa és legyen gyönyörű minden nap!

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással
Kód:  KSPL2027
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005800150135

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20