Oldal frissítése

ESTÉE LAUDER Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara Black 8 ml

5 9 értékelés
10 990 Ft

ESTÉE LAUDER Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara Black 8 ml

Az Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara Black szempillaspirál ragyogóan dúsítja és meghosszabbítja a szempilláidat, hála a három különböző típusú dúsító anyagnak, amik műszempilla hatást hoznak létre. A termék használata után a tekinteted tisztább, nagyobb és csábítóbb lesz. Az egyedülálló BrushComber Extrem kefe minden szempillát körbeölel, és optimális mennyiségű terméket visz fel rájuk. Ez a luxus minőségű szempillaspirál fekete színben azoknak a nőknek is alkalmas, akik kontaktlencsét hordanak. Nem parfümözött, és a speciális összetevőinek köszönhetően nem irritálja a szemet, valamint oftamológiailag is tesztelték.
Hatóanyagai:
Az Extrém Bold Volume extrém mértékben meghosszabbítja és dúsítja a szempillákat.
A Lash-Advancing Vitamin Complex erősíti a szempillákat.
Alkalmazás:
Vidd fel a terméket gyengéd mozdulatokkal a szempilláidra.
Tipp:
Hogy fokozd a szempillaspirál hatását, használj alá alapozó szempillaspirált. 
A smink eltávolítására használj szemfestéklemosó készítményt.
Tartalom:
8 ml

Összetétel:
Water, Stearic Acid, Myrica Cerifera (Bayberry) Fruit Wax, Sucrose Polybehenate, Polyisobutene, Polyvinyl Acetate, Paraffin, Aminomethyl Propanediol, Isotearic Acid, Panthenol, Pantethine, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Copernicia Ceriferal (Carnauba) Wax, Kaolin, Hydroxyethylcellulose, Cholesterol, Hydrogenated Olive Oil, PTFE, VP/Eicosene Copolymer, Loea Europaea (Olive) Fruit Oil, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Sodium Polyacrylate, Simethicone, Polyester-5, PVP, Silica, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Hexylene Glycol, Nylon-6, Laureth-4, Nylon-66, Polythylene Terephthalate, Synthetic Fluorphlogopite, Chlorphenesin, Polyaminopropyl Biguanide, Phenoxyethanol, /- Iron Oxides (CL 77491, CI77492, CI77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Mica, Black 2 (CI 77266), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Copper Powder (CI 77400)

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum, Luxus kozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Specifikáció Dekor kozmetikum, Luxus kozmetikum

Kefe

Alak Vastag
Tulajdonságok Különböző hosszúságú sörték

Űrtartalom

Űrtartalom 8 ml

Hatás

Hatás Hosszabbító, Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDE0356
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  27131771944
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10