Oldal frissítése

Estee Lauder Modern Muse Chic 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Estee Lauder Modern Muse Chic 100 ml

Estée Lauder Modern Muse Chic

A Modern Muse Chic Eau de Parfum a nőies szépség, a vonzalom és az egyediség szimbóluma. A szilvával és vaníliával kevert virágillat egy modern irányba mutat, amelyet a válogatott fák aromái hangsúlyoznak. Ezt a mesés illatot mindennapi viseletre tervezték, és nap mint nap egyre kedvesebb lesz minden nő szívének, akik a modernitás, a luxus és az eredetiség hívei.

Az illatot 2014-ben indították hódító útjára, és azóta is nagy érdeklődésnek örvend. Az érett szilva édes akkordai fehér virágok finom aromájával és a vanília érzéki illatával keverednek. Az értékes fák, a kasmír, a pacsuli és a fűszeres pézsma sima tónusa együtt képezik ennek a kifinomult parfümnek az egyedi alapját. Add át magad a luxus illatának, légy modern és elegáns!

Összetétel:
Fej: Artemisia, szilva
Szív: liliom, jázmin, tubarózsa
Alap: labdanum, vanília, agar, kasmír, irha, pézsma, pacsuli, ébenfa



Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPPF073
Termékszám:  887167109605

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20