Oldal frissítése

ESTÉE LAUDER Double Wear 72 1N1 Ivory Nude 30 ml

4,9 40 értékelés
15 590 Ft

ESTÉE LAUDER Double Wear 72 1N1 Ivory Nude 30 ml

 Az Estée Lauder Double Wear tartós alapozó folyékony állagú, és kifejezetten úgy készült, hogy minden bőrtípushoz megfelelő legyen. Közepesen fed, hosszan tart, hibátlan, de természetes hatású bőrt eredményez akár 15 órán keresztül, emellett ellenáll a hőnek és a nedvességnek. A tartós alapozó további védelmet nyújt az SPF 10-es faktornak köszönhetően, amely védi a bőrt a káros ultraviola sugárzástól. 

Legfontosabb jellemzők

  • Tartós alapozó az Estée Laudertől
  • Alkalmas minden bőrtípusra
  • Közepesen fed
  • Hosszantartó, ellenáll a nedvességnek és a hőnek
  • SPF 10
  • Ivory Nude árnyalat

 Egyedülálló termék

Ebben a részben néhány érdekes tulajdonsággal fogunk megismerkedni, amelyben minden termék eltérő. Minden gyártó a saját technológiáját használja a termékek gyártásához, a termék adottságai alapján különböző időpontokat ad meg a termék funkcionalitását tekintve  - ezen túl a terméken feltüntetik még annak előnyeit és egyediségét is. A termék leírása általában pozitív - hiszen mindig talál valami jó tulajdonságot a leírásban. A negatív dolgokat általában nem említik, ahogyan a hibákat és hiányosságokat sem.

Alkalmazás

Vigye fel szivaccsal, ecsettel vagy ujjal a bőrre, közvetlenül az üvegből, majd egységesen oszlassa el az arcon és a nyakon.

Paraméterek

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Bőrtípus Normál, Minden bőrtípusra
Üzemidő 24 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Dermatológiailag tesztelt, Hosszantartó, Nem tömíti el a pórusokat, Érintésálló, Parfümmentes, SPF védőfaktor
Hatás Mattító, Egységes bőrszín

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Csomagolás

Csomagolás típusa Pumpás
Űrtartalom 30 ml

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Extrém fedésű

Árnyalat

Árnyalat Light
Kód:  KSDE1146
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  27131934943
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10