Oldal frissítése

Esprit ES107981003 Férfi karóra

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Esprit ES107981003 Férfi karóra

Az Esprit ES107981003 analóg férfi karóra rozsdamentes acélból készült. Az óraszíj és a csat a tartósság nevében szintén ugyanebből az anyagból van. Első látásra a fekete óralap és a három kisebb számlap ragadja meg a szemet. Az ezüstszínű számok és a foszforeszkáló mutatók pedig jól mutatnak a fekete óralap előtt.

A fő számlap mellett az órán található egy kisebb dátumkijelző, egy 24 órás kijelző és egy stopperóra. Az órát ellenálló ásványi üveg óvja, ami megvédi a

Az óra fő előnyei

  • Elegáns megjelenés
  • Foszforeszkáló mutatók
  • Nagy pontosságú óraszerkezet
  • Különleges tulajdonságok: dátumkijelző, stopperóra, 24 órás idő, kronográf

Foszforeszkáló mutatók

Valószínűleg mindenki ismeri az érzést, amikor éjjel az órájára kéne pillantania. Ezért a mutatók foszforeszkáló felülete lehetővé teszi, hogy egy ideig éjszaka is lássuk, mennyi az idő. Ennek a megoldásnak az a nagy előnye, hogy kíméli az óra elemét, és így az óra tovább tud működni elemcsere nélkül.

Vízállóság

Az Esprit ES107981003 férfi karóra 10 ATM, azaz 100m, vízállósággal rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy úszás vagy egyéb vízi sportok közben is viselni lehessen.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Szíj

Szíj anyaga Acél

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO7720
Termékszám:  4891945186869
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10