Oldal frissítése

ESPRIT ES000T31021 férfi karóra

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ESPRIT ES000T31021 férfi karóra

Az Esprit ES000T31021 férfi analóg óra rozsdamentes acélból készült. Óraszíja valódi bőr, barna varrással. Az elegáns ezüst számlap és barna bőrszíj kombinációja már első látásra rabul ejtenek. Jól mutatnak rajta az apró indexek, az arab számok és a lumineszcens bevonatú mutatók.

Az óra számlapján egy kis dátumos kijelző, 24 órás mutató és stopper található, ellenálló ásványi üveg védi a kisebb karcolásoktól.

A fő előnyei

  • Elegáns megjelenés
  • Lumineszcens bevonatú mutatók
  • Nagy pontosságú
  • Különlegességek: dátum, stopper, 24 órás idő, stopper

Luminescent felület

Valószínűleg mindenki tudja milyen érzés az, amikor az éjszaka közepén kell megnéznie az óráját. Az óramutatók luminescent felülete egy bizonyos ideig lehetővé teszik ezt. A megoldás előnye, hogy kíméljük az akkumulátort, így majd sokkal hosszabb lesz az élettartama. 

Vízálló

Az Esprit ES000T31021 óra 5 ATM-ig vízhatlan. Ez teszi lehetővé, hogy zuhanyban is használható lehessen.  Nem ajánlott közvetlenül úszáshoz,  vagy egyéb vízi sporthoz.

.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO7727
Termékszám:  4891945060725
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15