Oldal frissítése

ESCENTRIC MOLECULES Molecule 04 EdT 100 ml

35 690 Ft

ESCENTRIC MOLECULES Molecule 04 EdT 100 ml

Ha inkább olyan illat érdekel, amely a férfiak és a nők számára is ajánlott, akkor ne hagyd figyelmen kívül a közkedvelt ESCENTRIC MOLECULES eau de toilette-et. E csábító ESCENTRIC MOLECULES eau de toilette nem mindennapi illatot képvisel. Az illatot nem kell semmilyen szabályhoz vagy nemi előítélethez kötnöd. A közös női és férfi illat kitűnő módja annak, hogy szorosabbra fűzzétek kapcsolatotokat. A fás összetevők egyedülálló kombinációja erős, mégis finom illatot eredményez, amely minden érzékszervre hat. Előnyei közé tartozik a melegség, a frissesség, a lágyság, ezen felül erős és tartós. Hagyd magad mögött a konvenciókat a megkapó ESCENTRIC MOLECULES eau de toilette-tel és légy önmagad.

Eau de Toilette ESCENTRIC MOLECULES Molecule 04 EdT 100 ml ...

A minőségi ESCENTRIC MOLECULES Molecule 04 EdT 100 ml alapvető jellemzői

  • Eme ESCENTRIC MOLECULES eau de Toilette nem nemspecifikus
  • Az elődleges illatfajta a domináns fás illatjegyek kombinációja
  • Az eau de toilette fenséges harmóniáját további illatösszetevők adják, úgy mint a kellemes szantálfa
  • Eredetét tekintve is kiemelkedő a népszerű ESCENTRIC MOLECULES eau de toilette illat, amelynek származási helye Németország
  • Térfogata 100 ml
  • Csak rajtad múlik, milyen alkalomból választod ezt a megkapó illatot

A méltán híres ESCENTRIC MOLECULES eau de toilette magával ragadó illattal rendelkezik

Fedezd fel mi rejlik a parfüm mögött a népszerű ESCENTRIC MOLECULES eau de toliette illatával. Az uralkodó fás elsődleges illatfajta már az első pillanatban lenyűgöz jól megválasztott kombinációjával. Miközben élvezed a diszkrét illat első leheletét, olyan illatjegyek élénkítő keveréke, mint a zamatos szantálfa, tisztán megőrzi benned a történetek és a kalandok emlékét. Származási helye Németország. Az itt előállított ESCENTRIC MOLECULES eau de toilette erősíti az önbizalmad és túlmutat a jelenen. Térfogata: 100 ml. Az eau de toilette alkalmas mindennapi használatra, de különleges eseményeken is jó benyomást kelt. Kápráztasd el vele a környezetedet egy munkaebéd alkalmával vagy egy esti partin.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Rendeltetés

Típus Uniszex

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Illatösszetevők Szantálfa
Származási hely Németország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  BRmisc3872
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060103310395

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20