Oldal frissítése

ESCADA Especially Escada Delicate Notes EdT

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ESCADA Especially Escada Delicate Notes EdT

Ha kedveled a kellemes női illatokat, akkor feltétlenül elnyeri tetszésed a népszerű ESCADA eau de toilette. Az elbűvölő ESCADA női eau de toilette egész nap kellemes érzéssel tölt el. A virágos illat ősidők óta állandó szereplője az eau de toilette-eknek. Ez a finom illat támogatja és fokozza érzéseidet és aktuális hangulatodat. Még ha a belső szépség elsőre észrevétlen is marad, a pézsmaillat bepillantást enged a legbensőbb természetedbe. Összetételét a pézsma frissítő jegyei uralják. Adj egy esélyt a kibontakozásra a megkapó ESCADA eau de toilette-tel, amely érzéki kompozícióval rendelkezik.

Eau de Toilette ESCADA Especially Escada Delicate Notes EdT ...

A minőségi ESCADA Especially Escada Delicate Notes EdT alapvető tulajdonságai

  • A felkapott ESCADA eau de Toilette zamatos női illatjegyeket tartalmaz
  • Tipikus illatfajtája a domináns virágos illatjegyek kombinációja
  • A fő összetevő lenyűgöző kiegészítője a másodlagos, pézsma tónusok keveréke
  • Az illat további összetevői a kellemes rózsa
  • Támaszod lesz a mindennapokban a népszerű ESCADA eau de toilette illat, amelynek származási helye Németország
  • Alkalmazd ezt a megkapó illatot bármilyen alkalomból

A méltán híres ESCADA eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Élj át rendkívüli pillanatokat a hétköznapok során a népszerű ESCADA eau de toliette illatával. A hangsúlyos virágos elsődleges illatfajta és az esszenciális pézsma másodlagos illatfajta a teljes nap folyamán kellemes érzést biztosítanak az összetevők gondos kiválasztásának köszönhetően. Miközben magával ragad a visszafogott illat első fuvallata, olyan illatjegyek pezsdítő keveréke, mint a zamatos rózsa, tisztán megőrzi benned a történetek és a kalandok emlékét. Származási helye Németország. Az itt készített ESCADA eau de toilette energiát és érzékiséget rejt magában, amelyet bármikor megoszt veled. Az eau de toilette-et imádni fogod a mindennapok során és különleges alkalmakkor egyaránt. Melletted lesz életed számos mérföldkövénél.

Kód:  KPPF578nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15