Oldal frissítése

VERSACE Eros Pour Femme EDP 5 ml

4,6 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VERSACE Eros Pour Femme EDP 5 ml

Az Eros Pour Femme ajándékcsomag ízelítőt ad az elbűvölő Versace-illatból. EDP-t, tusfürdőt és testápolót tartalmaz. A csomag mérete ideális utazáshoz. Díszcsomagolás. Illatos ajándék, amely minden nőt megörvendeztet függetlenül a korától.

Versace Eros Pour Femme 5 ml EDP
Gyönyörű illat, melyet a szerelem, a női szépség és a szerelmi vágy ihletett. Könnyű virág és friss gyümölcs jellemzi az illatot fás alapon. Az eredeti parfümöt  Alberto Morillas, Olivier Cresp és Nathalie Lorson alkotta. Az egyedi és izgalmas összetétel a nő belső szépségét és kifinomultságát tükrözi. Burkolja magát a csábítás fátylába! 

Az Eros Pour Femme női parfüm elbájol, és szelíd szépségével elvarázsol. 2014-ben került piacra, és még mindig vannak lelkes rajongói. A díszes üvegcse toalettasztalának vagy fürdőszobájának éke. Az eredeti illatkoktél gránátalmát és szicíliai citrom tartalmaz a jázmin és a szantálfa jellegzetes aromájával. Kényeztesse magát luxusillattal, melyben megérint a szerelem varázsa! 
Összetevők:
Fő: bergamott, gránátalma, szicíliai citrom
Szív: bazsarózsa, jázmin, arab jázmin, citromfavirág
Alap: fás tónusok, szantálfa, pézsma, ambroxan
Eros Pour Femme 25 ml tusfürdő
Lágy tusfürdő. Gyengéden tisztítja a testet csodálatos illatot hagyva maga után. Hidratálja és táplálja a bőrt, visszaadja annak természetes rugalmasságát. A lágy gél állag jól felvihető, vízzel érintkezve gazdag habot képez. A készítmény mágikus illatot hagy maga után, melynek összetétele ugyanolyan, mint a parfümé. A tusfürdő így még kellemesebbé teszi az egyedülálló illatélményt. Kényeztesse el magát a tusolás csodálatosan pihentető hatásával!
Eros Pour Femme 25 ml testápoló
Lágy krém, könnyen kenhető és gyorsan felszívódik. Nem hagy zsíros érzést a testen, a bőrt hosszantartóan hidratálja. Enyhíti és feszesíti a test kontúrjait, gyorsan felszívódik, azonnal rugalmassá és simává teszi a bőrt. Illata ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint a parfüm, ezáltal fokozza annak illatát. A testápoló lágyítja a bőrt, rugalmassá és ragyogóvá teszi. Kényeztesse testét ezzel a selymes testápolóval!

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 55 ml
Kód:  KPPF020
Termékszám:  8011003823574

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10