Oldal frissítése

Emporio Armani AR6065

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Emporio Armani AR6065

Kényeztesse magát a luxus női órák márka Emporio Armani. Nézd meg ezt a márkát vonzó lesz minden nő minden korcsoportban, akik vágynak a kivételesen magas színvonalú, luxus kiegészítők estélyi ruha. Órák jellemzi reprezentatív tervezés, precíziós megmunkálás és végül tökéletesen ül a csuklóját. Az Emporio Armani nézni, hogy egy csillag az este.

ízléses ékszer

Első pillantásra vonzza a kerek arc, ami a hely index szépen beültetett csillogó cirkóniák. Van is egy megfelelő időpontra kijelző 6:00, mind a borító ásványi üveg ellenáll a mechanikai sérülésektől. Kezek extra lumineszcencia, nagy olvasási ideje a sötétben. Kényelmes acél szíj alkalmazkodik minden helyzetben, és nem zavarja meg még hosszas viselet.

legfontosabb jellemzői

  • vonzó design
  • díszített strassz
  • Dater
  • lumineszcencia
  • vízálló 5 ATM

A pontos idő biztosítja a megbízható Quartz óraszerkezet hajtott egy elem, amely csak egyszer-egyszer cserélni. Výrobcem udávaná vodotěsnost dosahuje hodnoty 3 ATM. Órák jönnek eredeti doboz Emporio Armani. Adj magadnak vagy valaki luxus ajándék, ami sok öröm. 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO8348
Termékszám:  AR6065
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05