Oldal frissítése

ELYSEE 80523

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ELYSEE 80523

Az Elysee exkluzív férfi karóráinak új kollekciója, a The Race | Watches nem csak a sportosan elegáns megjelenésével, hanem a különleges magas minőségű anyagaival, és számos praktikus funkcióval nyűgöz majd le.

Az óra burkolata rozsdamentes acélból készült, és rejtett Citizen/Miyota OS20 elemes mechanizmussal működik. Ez garantálja a meghibásodásoktól mentes működést, valamint az óra kronográfjának működését is. Az ezüst számlapot visszaverődésgátló zafírüveg védi. A karóra a kronográf funkció mellett három másik számlappal is rendelkezik - stopper, 24 órás időkijelzés és 60 másodperces kis számlap is található az órán. Egy negyedik ablakban pedig a dátum látható. A karóra 5 ATM mértékben vízálló, így zuhanyzáskor vagy kézmosásnál sem kell a folyó víz maitt aggódnod.

A sportos karakterű karóra kontrasztos, vörös kiegészítő színekkel operál rozsdamentes acél gombokkal, valamint kapcsokkal, emellett egyszerű, letisztult, fehér színű számok találhatók a számlapján. A karórák fluoreszkáló számokkal és mutatókkal rendelkeznek, ezáltal még teljes sötétségben is pontosan leolvasható marad róluk az idő. A puha szilikon szíj állítható tűzős csattal rendelkezik.  

Legfontosabb jellemzők

  • Férfi analóg óra sportosan elegáns dizájnnal
  • Zafír kristályüveg, tükröződésmentes felületkezeléssel
  • Megbízható mechanika - Citizen / Miyota OS20
  • Stopper, dátumkijelzés
  • Kronográf
  • Lumineszcens elemek

Luxusmegjelenés és kiváló minőség, amelyre mindig támaszkodhatsz

A tükrödődésmentes zafír kristályüveg burkolat az árkategória legjobbját nyújtja védelem és megjelenés szempontjából egyaránt. Egyedülálló keménysége és karcállósága szinte legendás. Hétköznapi tárgyakkal akkor sem tudod megkarcolni, ha akarod. Emellett kiváló optikai paraméterekkel bír - így az órád mindig tökéletesen olvasható marad.

A minőségi textil szíj, amely a NATO - the look nevet viseli, rendkívül kellemes tapintású, tökéletesen tapad a bőrre, a tűzős csat segítségével pedig teljesen a csuklód vastagságára szabhatod. 

Az Elysee karórák eredeti, gyári dobozban érkeznek. A csomagolás tartalmaz egy garancialapot és használati útmutatót is.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO9541
Termékszám:  4005420908710

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10