Oldal frissítése

ELYSEE 77015

Kiegészítők a termékhez

ELYSEE 77015

Az Elysee férfi karóra Priamos nevű exkluzív modellje. Automatikus szerkezettel rendelkező stílusos darab, amelynek a működése bármikor leellenőrizhető az átlátszó hátlapon keresztül. A nem túl bonyolult elegáns kivitelezés és a magas minőségű kidolgozás a karórát nem csak a mindennapi viselethez írja elő, hanem kiváló kiegészítőként is szolgál a társadalmi öltönyökhöz.

A karóra tokja, amely rozsdamentes acélból készült, egy megbízható Citizen / Miyota 8219 automatikus felhúzású szerkezetet rejt. Ez garantálja a karóra mechanizmusának a hibátlan működését. Az ezüst színű tárcsát a tükröződésmentes kezelésű zafír üveg védi. Az altárcsák a 24 órás és a 60 másodperces idő mutatására szolgálnak. Nem hiányozhatnak a dátumkijelző vagy a lumineszcens részekkel ellátott mutatók sem. Az 5 ATM-es vízállóságnak köszönhetően a karórával a kezén nyugodtan lehet zuhanyozni anélkül, hogy aggódni kellene a meghibásodása miatt.

A karóra elegáns megjelenését ugyanúgy fokozzák a minimalista indexek és mutatók, mint a kiváló minőségű bőrszíj, amely egy tűs csattal van ellátva.   

Legfontosabb jellemzők

  • Férfi analóg karóra, nagyon elegáns kivitelezésben
  • Tükröződésmentes kezelésű zafír üveg
  • Automatikus Citizen / Miyota 8219 szerkezet
  • Altárcsák, amelyeken megtekinthető a 24 órás és a 60 másodperces idő
  • Lumineszcens részek

Luxus megjelenés és kiváló minőség, amelyekre tud támaszkodni

A tükröződésmentes kezelésű zafír üveg a legjobb, amelyet csak megengedhet magának. Az egyedi keménységével és a kopásállóságával szinte legendás. Közönséges tárgyakkal nem lehet megkarcolni még akkor sem, ha azt akarja. Emellett kiemelkedik a kiváló optikai tulajdonságaival - ezáltal mindig tökéletesen látható lesz az idő.

Az automatikus hajtású óraszerkezet a legkifinomultabbak közé tartozik, amelyet valaha is létrehoztak - a karóra saját magától felhúzódik azáltal, hogyha viselés közben a keze egy enyhe mozdulatot tesz.    

A kiváló minőségben kidolgozott bőrszíj elegenciájáról nem lehet semmi kétség. Nagyon kényelmes és tökéletesen illeszkedik a tulajdonosa kezére, valamint az idő nem teszi tönkre - éppen ellenkezőleg, egy egyedi patinás réteget ad neki. 

Az Elysee karórát eredeti dobozban, garancialevéllel és használati utasítással kapja meg.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO9553
Termékszám:  4005420911079

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05