Oldal frissítése

EIMI WELLA Pearl Styler 100 ml

5 3 értékelés
2 890 Ft

EIMI WELLA Pearl Styler 100 ml

  A WELLA EIMI Pearl Styler 100 ml-es hajzselé prémium kategóriájú termék, ami segít, hogy haja erős tartást kapjon, rugalmas maradjon és gyöngyházfényben ragyogjon. Ezzel a zselével hajadat tökéletesre formázhatod. A zselés fixáló 3-mas erősségű, így hajad megőrzi rugalmasságát és ragyogóan fényes marad. Nagy előnye, hogy védelmet nyújt a káros UV sugárzással szemben, köszönhetően a speciális UV-szűrős összetételének. Kényeztesse haját tökéletes ápolással,  hozzon létre szép, gyöngyházfényű, erős és rugalmas haj stílust. 
Alkalmazás:
A pumpából 1-2 nyomással vegyen egy kis zselét a kezébe, majd tegye fel a száraz hajra. Extra tartáshoz, alkalmazza a gélt  nedves hajra, majd szárítsa be hajszárítóval.
Haj típus:
A termék alkalmas minden hajtípushoz.
Tartás erősség:
3

 
                                  Összetevők:

Víz, Szorbit, Aminomethyl Propanol, Carbomer, Va/Crotonates Copolymer, Benzyl Alcohol, Panthenol, Methylparaben, Fragrance/Perfume, PEG-40 Hydrogenizált Castor Olaj, Disodium EDTA, Mica, Titanium Dioxide.

Paraméterek

Típus

Termék típusa Hajformázó gél

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Nem rendelkezik hajvédelemmel

Hatás

Hatás Nedves megjelenés

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Kód:  KSVL2722
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8005610587745

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10