Oldal frissítése

ECRU NEW YORK Volumizing Silk Mist 148ml

12 490 Ft

ECRU NEW YORK Volumizing Silk Mist 148ml

Amennyiben tökéletes és pontosan formázott frizurát biztosító terméket keresel, elégedett leszel ezzel a hajsprayvel a remek ECRU NEW YORK márkától. Hozz létre egyedi frizurát, amely egész nap változatlan marad. Összetételének és illatának köszönhetően főleg nőknek felel meg. A hajtömeget is megnöveli, amivel sűrűbb és dúsabb frizura hatását kelti. Biztosítja a haj ragyogó megjelenését, és segít kialakítani a tökéletes és elegáns frizurát. A csomagolás űrtartalma 148 ml. Élvezd a fodrászszalonokhoz méltó hibátlan eredményeket ezzel a hajsprayvel a remek ECRU NEW YORK márkától, és hozz létre különleges frizurákat, amelyek remekül kihangsúlyozzák a stílusodat!

A remek ECRU NEW YORK Volumizing Silk Mist 148ml hajspray fontos tulajdonságai

  • A kiváló ECRU NEW YORK hajspray nőknek segítőtársad lesz a frizurák készítése közben
  • Használata kényelmes
  • Nők használhatják
  • Ragyogással javít a megjelenésen
  • Tömeget ad
  • Az elsőrangú ECRU NEW YORK hajspray mennyisége 148 ml

A kiváló ECRU NEW YORK spray kifejezetten a következőre készült:

minden hajtípusra

Összetétel

Víz/Aqua/Eau, VP/VA kopolimer, Glicerin, Benzophenone-4, Kapril-glikol, Citric Acid, Disodium EDTA Hexilén-glikol, Hidrolizált selyem, Hidrolizált búzafehérje, Laktamid MEA, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Polyquaternium-4, Potassium Sorbate, PVP, Triglicereth-7 citrát, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Benzil-szalicilát

Paraméterek

Típus

Termék típusa Spray

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fényesítő hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 148 ml
Kód:  KSVL7937
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  669259003523

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05