Oldal frissítése

DUKAS Premium Line körömvágó 10 cm PL300

3,9 7 értékelés
4 590 Ft

DUKAS Premium Line körömvágó 10 cm PL300

Ha otthon végzel manikűrt vag pedikűrt, a DUKAS Premium Line PL300 10 cm-es körömvágó pótolhatatlan segítőddé válik. Manikűr és pedikűr során megfelelő eszköz a könnyű körömvágáshoz és -kezeléshez. Ennek a remek eszköznek köszönhetően a körömápolás még otthonodban, otthoni körülmények között is gyerekjáték lesz. A fényes nikkel bevonat hozzájárul az ollók kellemes megjelenéséhez. Élvezd a körmeid egyedülálló gondozását a DUKAS Premium Line körömvágókkal.

A DUKAS Premium Line 10 cm-es PL300 körömvágó legfontosabb jellemzői:

  • Manikűr és pedikűr célokra tervezték
  • A könnyű körömvágáshoz és -ápoláshoz
  • A DUKAS Premium Line körömvágó fényes nikkel bevonattal rendelkezik
  • A Dukas Premium Line PL300 körömvágó alkalmas otthoni használatra
  • Hosszúság 10 cm

A Solingenben gyártott Premium Line garancia a minőségre

A DUKAS PL300 körömvágó a Solingenben gyártott Premium Line termékvonal része, melyet a legmagasabb minőségi garancia jellemez. Ha olyan körömvágót keresel, amely valóban hasznos eszköz az otthoni körömápolásban, ez ideális választás. Ápold körmeid prémium minőségű Premium Line termékekkel.

Méretek:
10 cm

 
Kód:  KSMA0168
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4011215997593

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20