Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Premium Line ívelt bőrvágó olló, 9 cm PL421 Made in Solingen

4,5 4 értékelés
2 090 Ft

Premium Line ívelt bőrvágó olló, 9 cm PL421 Made in Solingen

Amennyiben szeretnéd kibővíteni manikűr készleted, a DUKAS Premium Line köröm melletti bőr nyírására szolgáló hajlított 9 cm PL421 olló pótolhatatlan segítőddé válik. Manikűrös és pedikűrös célokra is használható a köröm melletti bőr könnyű eltávolításához. Az olló nagyon vékony és behajlított végei méginkább megkönnyítik a körömápolást. Ennek köszönhetően a körömápolás ezentúl gyerekjáték lesz az otthonod körülményei között is. A csillogó nikkeles felületkezelés hozzájárul az olló kellemes külalakjához. Add meg körmeidenek az egyedülálló ápolást a DUKAS Premium Line bőrollójával.

A DUKAS Premium Line 9 cm-es PL421 bőrolló fő tulajdonságai

  • Manikűr és pedikűr célokra ajánlott
  • A köröm melletti bőr egyszerű eltávolításához
  • Nagyon vékony, hajlított végekkel
  • Csillogó nikkeles felületkezelés
  • Az egyedülálló körömápoláshoz
  • A Dukas Premium Line Pl 421 bőrolló otthoni használatra is alkalmas
  • 9 cm hosszú

A Solingenben gyártott Premium Line sorozat garantálja a minőséget

A DUKAS PL421 bőrolló a Solingenben gyártott Premium Line része, amely kimagasló minőséggel büszkélkedik. Amennyiben olyan bőrollót keresel, amely igazán sokat kibír, ez az olló az ideális választás. Ápold körmeidet a Premium Line sorozat minőségi termékeivel.

Méretek:
9 cm

 
Kód:  KSMA0172
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4011215997524

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05